Onda activa un dispositiu de seguretat especial per a les eleccions del 10-N

24 agents de Policia Local i efectius de la Guàrdia Civil coordinaran la vigilància dels onze col·legis electorals de la ciutat

Onda activa un dispositiu de seguretat especial per a les eleccions del 10-N
07/11/2019 -

L’Ajuntament d’Onda activa un dispositiu de seguretat per a preservar la seguretat en les eleccions del 10- N, que comptarà amb un total de 24 agents de la Policia Local d’Onda i efectius de la Guàrdia Civil per a aquest pròxim diumenge.

La regidora de l’Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat que “estem treballant braç a braç amb els cossos i forces de seguretat de l’Estat per a garantir la seguretat de tots els veïns d’Onda en el seu exercici lliure de vot”.

Els agents de Policia cobriran íntegrament dos dels onze col·legis electorals d’Onda, en concret l’instaurat a l’Ajuntament i la Casa de la Cultura. En aquestes eleccions, els veïns que van acudir a votar al Col·legi electoral de l’EPA, ara tornaran a fer-ho en l’Arxiu Municipal situat al carrer Sant Vicent d’Onda.

En els altres col·legis donaran suport a la Guàrdia Civil en la vigilància d’aquests. A més, el cos de Policia reforça per a aquest dia els torns de treball amb 8 agents en cadascun.

Per part seua, la Guàrdia Civil cobrirà a Onda 11 col·legis i 29 taules. A part, treballarà en la vigilància dels municipis de voltant com Ribesalbes, Fanzara, Vallat, Tales, Suera, Villamalur, Ayodar, Fuentes d’Ayodar i Torralba del Pinar. En total, 20 col·legis i 39 taules.

La Policia Local d’Onda recorda que Espanya es troba en el nivell 4 d’alerta antiterrorista, la qual cosa suposa augmentar les mesures de seguretat davant esdeveniments importants com unes eleccions generals i vetlar perquè els ciutadans puguen exercir lliurement el seu dret al vot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari