Onda dota als veïns del Apeadero de Betxí amb un servei d'autobús gratuït fins al municipi

Onda dota als veïns del Apeadero de Betxí amb un servei d'autobús gratuït fins al municipi
26/02/2021 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, al costat del seu equip de regidors, ha compartit una vesprada amb els veïns residents en la zona del Apeadero de Betxí amb la condició d’atendre les seues demandes i proposar solucions per a millorar la seua qualitat de vida. Es tracta d’una nova edició de la campanya de participació ciutadana ‘Onda barri a barri. L’alcaldessa respon’.

Així, després de les queixes pels limitats horaris d’autobús, el govern municipal ha decidit ampliar-lo fins a cinc parades diàries i, a més, el transport serà gratuït des d’Onda al Baixador i viceversa.

D’altra banda, Ballester també es va comprometre a dotar la zona enjardinada de més mobiliari urbà, a reforçar la neteja dels espais públics i instal·lar cartelleria en el pàrquing públic. Els veïns també van traslladar a la primera edil la seua preocupació per la perillosa entrada al barri en la qual els camions es veuen obligats a envair part del carril contrari quan ixen de la rotonda de la CV-20 cap a l’àrea industrial. Una petició que l’alcaldessa traslladarà a la Conselleria d’Infraestructures, titular de la via, perquè estudie solucions.

“Des d’aquest equip de govern continuem treballant perquè tots els barris d’Onda disposen dels serveis i infraestructures que mereixen. No actuem segons el número d’empadronats en cada zona perquè no hi ha barri xicotet, Onda és la suma de tots els seus veïns, visquen on visquen”, ha explicat la primera edil.

Visita Artesa i El Colador

Aquesta mateixa setmana l’alcaldessa també ha visitat la pedania de Artesa, per a comprovar el problema d’humitats que pateix l’Església i estudiar solucions, i el barri del Colador, que demanden millorar les infraestructures. “Aquesta és la nostra manera de governar, escoltant les bones idees dels nostres veïns per a intentar prendre les millors decisions i millorar els carrers i la convivència”, ha conclòs Carmina Ballester.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari