Onda duplica les ajudes socials per a celíacs i famílies monoparentals respecte a 2020

L’Ajuntament d’Onda ha tramitat en 2021 més de 80 ajudes per a persones celíaques i famílies monoparentals

Onda duplica les ajudes socials per a celíacs i famílies monoparentals respecte a 2020
23/03/2022 -

Un total de 62 famílies monoparentals i 24 persones celíaques han pogut beneficiar-se de les ajudes socials específiques que el govern municipal va incorporar en 2020 per a garantir els mateixos drets i oportunitats a aquests col·lectius.

Així, d’una banda, l’Ajuntament d’Onda finança part de la compra de les persones celíaques amb la condició que puguen accedir als aliments sense glútens, que solen ser un 300% més cars que la resta. L’ajuda ha beneficiat a 24 ondenses en 2021 sumand una mica més de 10.000 euros.

D’altra banda, 62 famílies monoparentals de la localitat han rebut l’aportació específica que persegueix contribuir al fet que totes les famílies disposen dels mateixos drets i oportunitats. Més de 27.000 euros s’han destinat per a ajudar en la conciliació familiar.

El tinent d’alcalde i responsable de Seguretat Ciutadana i Serveis Socials, Óscar Valero, ha afegit que “el nostre objectiu és continuar proporcionant ajudes socials a les persones que pateixen celiaquia i a les famílies monoparentals perquè puguen disposar dels mateixos drets i oportunitats”.

Xec guarderia

En aquesta mateixa línia, l’Ajuntament d’Onda, un any més, es va posar al costat de les famílies ondenses destinant 148.500 euros a la iniciativa ‘Xec escola infantil’ per a ajudar a facilitar la conscienciació laboral i familiar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari