Onda Emprén obri les portes per a impulsar la creació d'empreses i noves línies de negoci innovadores

Ballester: “Davant aquesta crisi social i econòmica és moment d’invertir en la generació de talent i innovació”

Onda Emprén obri les portes per a impulsar la creació d'empreses i noves línies de negoci innovadores
21/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) obrin les portes de la nova oficina Onda Emprén, un nou servei públic i gratuït que arriba per a impulsar la creació de noves empreses, millorar la formació i habilitats dels empresaris locals i assessorar en el desenvolupament de noves línies de negoci innovadores per a fer front a la crisi.

Així, els onders amb esperit emprenedor ja poden concretar cita prèvia amb els experts del CEEI a través de la web citaprevia.onda.es El servei es prestarà durant els dimarts i dijous de 9 a 13 hores per via telemàtica fins que la situació de la pandèmia millore.

L’oficina alberga un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) amb objectiu de facilitar la creació i desenvolupament de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial. D’altra banda, es realitzarà una entrevista exploratòria per a conéixer l’estat de la idea emprenedora, projecte o de l’empresa, en el cas d’estar en funcionament, i orientar-la en els següents passos a seguir.

En la mateixa línia, Onda Emprén també oferirà formació per a la creació i consolidació d’empreses i buscarà sinergies entre les persones, empreses i organismes implicats en altres programes de l’Ajuntament, com Onda Inserta i Onda Logístic, per a detectar i treballar oportunitats conjuntes.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha explicat que “davant aquesta crisi social i econòmica és moment d’invertir en la generació de talent i innovació en el teixit empresarial local. Al costat del CEEI, hui fem un gran pas per a ajudar a fer realitat les grans idees i incentivar noves oportunitats, que es tradueixen en ocupació, qualitat de vida i progrés”.

Per part seua, el director general del CEEI, Justo Vellón, ha comentat que “Onda sempre ha destacat per la seua predisposició a fomentar l’emprenedoria i ha mantingut una relació molt fructífera amb el CEEI que hui reforcem amb aquest programa. El CEEI ofereix una dinàmica per a identificar perfils i implantar metodologies validades orientades a la creació de noves empreses i generació de nous negocis”.

Acreditació internacional

Cal destacar que al llarg del 2020 des de CEEI Castelló s’ha coordinat uns grups de treball per a la detecció i registre de necessitats del territori i dels propis agents per a la consecució de solucions o oportunitats conjuntes. Per a això, els integrants de CEEI Castelló han sigut capacitats, en una eina, per la prestigiosa Consultora Loop New Business Models (Competitive Network S.L.).

“L’experiència adquirida durant aquest any i els resultats obtinguts en els grups de treball realitzats ens encoratja a estendre aquests grups de treball a la resta de la província, com és el cas d’Onda Emprén”, ha afegit Vellón.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari