Onda Emprén arranca amb força assessorant 12 veïns per a crear empreses o noves línies de negoci innovadores

Onda Emprén arranca amb força assessorant 12 veïns per a crear empreses o noves línies de negoci innovadores
15/02/2021 -

El nou servei públic i gratuït que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Onda i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) ja ha assessorat, en les seues dues primeres setmanes d’atenció personalitzada, a dotze veïns amb intenció de crear una empresa o bé desenvolupar noves línies de negoci innovadores per a fer front a la crisi.

Aquesta iniciativa naix de l’aposta del govern municipal per a reforçar el teixit econòmic local i millorar la formació i habilitats dels empresaris locals per a sumar competitivitat i oportunitats de negoci. Dels onders atesos fins ara, la meitat estan interessats a posar en marxa la seua nova empresa mentre que la resta busca assessorament sobre ampliar el seu negoci o reorientar l’activitat.

Cal recordar que els veïns poden concertar cita prèvia amb els experts del CEEI a través de la web citaprevia.onda.es. El servei es presta durant els dimarts i dijous de 9 a 13 hores per via telemàtica fins que la situació de la pandèmia millore.

“Els onders estan demostrant el seu caràcter emprenedor i no es rendeixen davant la greu crisi que ens aguaita. Des d’aquest govern estarem al seu costat i a continuar invertint en la generació de talent i innovació en el teixit empresarial local. Al costat del CEEI, hem fet un gran pas per a ajudar a fer realitat les grans idees i incentivar noves oportunitats, que es tradueixen en ocupació, qualitat de vida i progrés”, ha apuntat l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Punt PAE

L’oficina alberga un Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) amb objectiu de facilitar la creació i desenvolupament de noves empreses a través de la prestació de serveis d’informació, tramitació de documentació, assessorament, formació i suport al finançament empresarial. I també en la transmissió de negocis. A més, els tècnics realitzen una entrevista exploratòria per a conéixer l’estat de la idea emprenedora, projecte o de l’empresa, en el cas d’estar en funcionament, i orientar-la en els següents passos a seguir.

En la mateixa línia, Onda Emprén també ofereix formació per a la creació i consolidació d’empreses i busca sinergies entre les persones, empreses i organismes implicats en altres programes de l’Ajuntament, com Onda Inserida i Onda Logistic, per a detectar i treballar oportunitats conjuntes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari