Onda es consolida com a destinació turística de proximitat

Onda es consolida com a destinació turística de proximitat
15/08/2020 -

L’oficina de turisme d’Onda ha comptabilitzat un total de 3.153 de visitants en el que va d’estiu. Així, la ciutat es consolida com a destinació turística de proximitat gràcies a l’ambiciosa campanya de promoció a nivell autonòmic que ha posat en marxa l’Ajuntament durant aquests mesos.

Aquest positiu balanç també coincideix amb l’increment de recursos turístics que ofereix Onda, sumant el Centre d’Interpretació Molí de la Reixa – Onda Natura als altres enclavaments com són el castell de les 300 torres i el nucli històric, el Museu del Taulell Manolo Safont, l’embassament del Sichar, la Cova de l’Algepsar, l’ermitori del Salvador o el Museu del Carmen, a més de la variada oferta gastronòmica i comercial que ofereix la ciutat.

Des del govern municipal també s’ha reforçat durant aquest any les visites guiades i activitats especials com les visites teatralitzades o la completa programació de música, teatre i espectacles de la campanya ‘Un estiu al castell’.

La regidora de Promoció Econòmica, María Baila, ha destacat que “davant la difícil situació que comporta la pandèmia, és moment de treballar en noves i atractives proposades que ens consoliden com a destinació turística i ajuden a incentivar l’economia local”.

Horaris

Cal recordar que l’oficina d’informació està oberta en horari d’estiu, de dilluns a divendres de 10.00 a 20.00 hores. Els dissabtes, de 10.30 a 19.00 hores; diumenges i festius, de 10.30 a 14.00 hores.

Els informadors turístics realitzen visites guiades per l’interior del Castell de les 300 Torres cada dia, a les 12.00 hores i a les 18.00 hores. Diumenges i festius hi haurà una única visita, a les 12.00 hores. Cal recordar, que l’aforament és limitat a 30 persones a causa de la situació de crisi sanitària. “Les visites guiades agraden molt als turistes perquè els nostres informadors expliquen la història de manera amena, senzilla i divertida”, ha recalcat l’edil.

Blog Trip

D’altra banda, una nova proposta que s’ha dut a terme enguany des de l’àrea de Turisme ha sigut el Blog Trip que va reunir un cap de setmana als principals bloguers de viatges de la província, els qui van conéixer de primera mà les experiències que ofereix Onda i el van explicar a les seues més de 70.000 seguidors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari