Onda oferirà una Escoleta d'Estiu per a afavorir la conciliació laboral durant tot l'estiu

L’Ajuntament obrirà el procés de preinscripcions del 13 al 24 de maig

Onda oferirà una Escoleta d'Estiu per a afavorir la conciliació laboral durant tot l'estiu
10/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova edició de l’Escoleta d’Estiu amb l’objectiu d’ajudar a les famílies onderes a conciliar durant les vacances estivals. Així, l’alumnat d’Infantil i Primària podrà apuntar-se a aquesta escoleta que comptarà amb tres modalitats diferents.

El pavelló multifuncional acollirà ‘Un estiu esportiu’ en la qual els més xicotets podran divertir-se practicant esport, per la seua part el Museu del Taulell Manolo Safont tornarà a omplir-se de joves artistes que mostraran la seua creativitat en les peces que elaboren. Així mateix, el CEIP Pio XII acollirà l’escoleta temàtica ‘Qui és qui? Els oficis’, aquesta nova modalitat oferirà una programació diferent per a cada període, en la qual els xiquets de la casa gaudiren convertint-se en el que més els agrade, a més de comptar amb visites, excursions, jocs d’aigua i molta diversió.

Per a les tres modalitats s’oferirà també un servei d’acolliment matiner de 7.30 a 9.00 h; i vespertina de 13.00 a 14.30 h. També s’habilitarà un servei de menjador, sempre que compte amb un mínim d’alumnes, en horari de 14.00 a 15.00 h. en la modalitat de l’escoleta temàtica “Qui és qui” i en el CEIP Pio XII, podent utilitzar el servei els usuaris de qualsevol modalitat. De manera que el trasllat es durà a terme per part dels monitors.

En aquest sentit, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha destacat: “És necessari que les famílies puguen conciliar durant l’època estival i per a això han de comptar amb alternatives lúdiques perquè els xiquets de la casa gaudisquen de la millor època de l’any”. “Des d’aquest equip de govern seguirem de la mà de les famílies oferint-los activitats lúdic-educatives, perquè aprendre no és un joc, però s’aprén jugant”, ha afegit Badenes.

Les famílies interessades a inscriure als seus fills a l’escoleta podran emplenar el formulari d’inscripció que estarà disponible en la pàgina web municipal www.onda.es de manera telemàtica, del 13 al 24 de maig; i també podran inscriure’s de manera presencial, els dies 13 i 16 de maig a la Casa de la Cultura, en horari de 12.00 a 14.00 h. i de 18.30 a 20.30 h.

Tarifes i bonificacions

Cal destacar que l’equip de govern municipal ha mantingut la tarifa d’aquest últim any amb l’objectiu de facilitar a les famílies la inscripció. D’aqueixa manera, la tarifa general serà de 3,60 € per dia, 2,88 € per dia per al segon germà i 2,70 € per a famílies nombroses, monoparentals, d’acolliment o educadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari