Onda estrena 'ImprOnda', un nou cicle d'improvisació teatral

Onda estrena 'ImprOnda', un nou cicle d'improvisació teatral
12/03/2021 -

Onda segueix avant en la seua aposta per portar la millor cultura a la ciutat i presenta la iniciativa cultural ImprOnda, un nou cicle d’improvisació teatral que tindrà lloc d’abril a setembre a la sala La Cassola i que acollirà quatre funcions gratuïtes d’improvisació: Catx Impro, Multivers, Vincles i Buscant a Harold.

El programa obrirà les portes el mes d’abril amb la funció Catx Impro, un format d’improvisació semblant a la popular Lliga d’improvisació, però està vegada amb la representació de manera improvisada de personatges peculiars. Al maig arribarà Multivers, al juny Vincles i el cicle conclourà al setembre amb la funció Buscant a Harold.

La tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea de Cultura, María Prades, ha explicat en la presentació que “ImprOnda és un nou cicle d’improvisació nou fins ara en el nostre municipi, al qual volem donar continuïtat en el temps”. Des del govern municipal continuarem apostant per activitats com aquests espectacles per a convertir a Onda en un referent cultural”. En l’acte de presentació també ha estat el president de l’associació Art Teatre, Augusto Teruel, qui ha destacat que “tenim moltes ganes de tornar a actuar perquè ens trobem en un moment en el qual necessitem passar-lo bé i riure”.

La Cassola comptarà amb tots els protocols marcats per les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat de tots els assistents. La reserva d’entrades es podrà realitzar pròximament a través de la pàgina web de l’ajuntament en entradas.onda.es.

Onda Late Cultura

D’altra banda, cal destacar que el teatre Mònaco d’Onda tornarà a acollir l’òpera preval de l’actor onder Víctor Palmero, “Johnny Chico”, el pròxim 10 d’abril. Un monòleg teatral que com bé apunta l’actor és: “un monòleg fosc, però també màgic que parla de la igualtat”. La venda d’entrades s’obrirà a partir de les dotze del mig dia del dilluns 15 en la web municipal, entrades.onda.es.

ImprOnda i la funció de ‘Johnny Chico’ són iniciatives emmarcades en la campanya del govern municipal #OndaLateCultura amb l’objectiu de promoure la cultura en el nostre municipi i acostar als veïns d’Onda els millors espectacles i artistes del moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari