Onda estrena la campanya turística estival amb una original ruta poètica de Ibn Al-Abbar i altres autors

L’Ajuntament organitza aquesta iniciativa cultural per a sumar valor a l’experiència turística i donar a conéixer la història de la ciutat

Onda estrena la campanya turística estival amb una original ruta poètica de Ibn Al-Abbar i altres autors
24/06/2021 -

Onda estrena la campanya turística estival posant en valor el seu centre històric a través de rutes poètiques. Es tracta d’un original recorregut cultural pels carrers d’Onda en el qual es recitaran poemes d’Ibn Al-Abbar i Ana Rebeca Mezquita, dos il·lustres poetes distanciats en el temps però units pel seu amor i simpatia cap a Onda.

Aquesta iniciativa ha sigut organitzada per l’Ajuntament d’Onda al costat de l’Oficina de Turisme Municipal, a través de l’empresa externa La Sària, amb l’objectiu de donar a conéixer i transmetre a ondenses i visitants la història i tradició que embolica a la ciutat medieval.

María Baila, regidor de Promoció Econòmica, ha ressaltat que: “ens esforcem dia a dia per oferir als onders i visitants les millors experiències turístiques i d’oci perquè cada vegada més gent conega la cultura i tradició d’Onda”.Itinerari del tour

El tour començarà al pati d’armes del castell passant per l’Alcazaba fins a les portes de l’emblemàtic enclavament. D’ací, onders i visitants seran guiats pel centre històric d’Onda; barri de la Moreria; Plaça de Sant Cristòfor; Portal de Sant Pere i finalitzaran la ruta en la Plaça del Almudí. Durant el trajecte els participants gaudiran de la narració de poemes com a “Amor de joventut” d’Ibn Al Abbar o “Ratxa”, un dels poemes més aclamats d’Ana Rebeca Mezquita.

Les dates en les quals es realitzaran aquestes rutes poètiques seran: 26 de juny, 17 juliol, 28 d’agost i finalment el 18 de setembre. Totes elles a les 19.00 hores de la vesprada amb eixida des del Castell de les 300 torres. Els interessats poden realitzar la seua inscripció a través del correu electrònic onda@touristinfo.net o trucant al telèfon 964 602 855.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari