Onda estrena compte en TikTok i es converteix en el pioner de la província

El compte @ondaajuntament mostra els monuments i l’actualitat onders des d’un punt de vista desenfadat

Onda estrena compte en TikTok i es converteix en el pioner de la província
04/08/2022 -

L’Ajuntament d’Onda estrena espai en la popular xarxa social TikTok i es converteix en el primer municipi de la província de Castelló amb un compte actiu en la plataforma. Sota el nom @ondaajuntament, l’objectiu principal d’aquesta nova eina de comunicació és informar sobre serveis municipals i descobrir el patrimoni onder al públic jove. Aquest compte s’uneix a les que el consistori té en Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Whatsapp, Telegram i LinkedIn.

El regidor de Joventut, Vicent Bou, ha explicat que “en el nostre afany per fer arribar la informació de servei també als més joves volem estar en TikTok perquè és l’eina ideal per a fer-ho. Com a ajuntament hem de ser capaços d’arribar a tots els canals i plataformes on estiguen els onders, i els joves s’informen i comuniquen principalment per les xarxes socials”.

El contingut del compte s’adapta als vídeos amb to amé creats pels tiktokers i que es fan virals en les xarxes. Està centrat en el turisme i a ensenyar els nombrosos atractius de la ciutat d’Onda, el seu variat patrimoni històric i les seues festes. Així mateix, també oferirà informació d’interés per a aquest col·lectiu com tramitar el carnet de bus gratuït a la universitat, activitats juvenils o programació de festes.

Les publicacions fetes fins al moment sobre el Castell de les 300 torres i altres punts emblemàtics de la ciutat ja sumen més de 13.000 reproduccions.

Intensa activitat en xarxes socials

L’Ajuntament d’Onda manté una presència constant en les xarxes socials per a donar informació de servei als veïns i atraure turisme. En Facebook, la pàgina oficial ‘Ajuntament d’Onda’ té 107.000 seguidors i 16.000 ‘m’agrada’, amb un abast total des de principi d’any de 18 milions de persones.

D’altra banda, en el compte @ondaajuntament d’Instagram compta amb 6.000 seguidors i un abast de 63 mil persones. En Twitter, @OndaAjuntament, té 3.500 i en LinkedIn, 169 contactes.

A més, el Consistori realitza diverses campanyes de comunicació com el vídeo de #OndaAdopta, per a conscienciar a la població en la cura de les mascotes i visibilitzar la política de sacrifici zero que es fa des del municipi, on es cree en les segones oportunitats per als animals. També es publiquen vídeos per a la temporada de Nadal, com l’homenatge als nostres majors que es va fer l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari