Onda estrena parc infantil al carrer Luxemburg i projecta dos parcs més per a 2021

El govern municipal atén les peticions veïnals i inverteix en més espais públics per als més menuts

Onda estrena parc infantil al carrer Luxemburg i projecta dos parcs més per a 2021
03/01/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, després d’escoltar les demandes dels veïns en els diferents processos participatius que duu a terme, ha instal·lat un nou parc infantil al carrer Luxemburg, ja que aquesta zona mancava de zones per als més menuts i era una reivindicació històrica dels veïns. L’actuació comprén gronxadors i jocs de fusta així com la col·locació de sòl de cautxú per a garantir la seguretat dels xiquets i xiquetes.

En aquesta mateixa línia, el govern municipal s’ha compromés a invertir en més espais públics infantils i ha projectat per a 2021 altres instal·lacions al parc de la Panderola i en la zona annexa al parc de bombers, al costat del nou Pump Track. A més, també es renovarà la zona de jocs del parc de la Ceràmica així com els aparells de gimnàstica.

Cal recordar que enguany es va remodelar la zona de jocs de la plaça Espanya amb la instal·lació de dos nous molls amb motius infantils ambientats en un vaixell viking, tobogan, balancí de dues places, estructura de jocs de fusta amb dues torres i dos tobogans més.

Sobre aquest tema, el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, ha explicat que “el nostre objectiu és fer d’Onda una ciutat més agradable per a viure, més saludable i amb més qualitat de vida, perquè crear espais per al present és bo per a tots els veïns, però crear-los per al futur d’Onda, els nostres xiquets i xiquetes, és molt millor”.

Pla de Salut Municipal

D’altra banda, i compartint el mateix objectiu de créixer com a ciutat saludable i sostenible, l’Ajuntament d’Onda ha avisat als col·lectius locals per a escoltar-los i sumar les seues propostes al nou Pla de Salut Municipal que està redactant. L’objectiu d’aquest procés participatiu veïnal és reforçar les polítiques d’impuls de la salut i el benestar, així com promoure un estil de vida saludable entre els onders.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari