Onda estrena el parc d'habitatges socials amb el lliurament de claus a les dues primeres famílies sense recursos

La corporació municipal aprova en Ple aquesta mesura i la resta de punts de l’ordre del dia per unanimitat

Onda estrena el parc d'habitatges socials amb el lliurament de claus a les dues primeres famílies sense recursos
03/08/2022 -

Aquest matí dues famílies onderes en situació d’emergència social han estrenat el parc d’habitatges socials que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Onda. L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de signar el contracte en els mateixos habitatges, situades en el centre històric, i ha fet lliurament de claus a les dues famílies seleccionades pels Serveis Socials Municipals, els qui tindran dret al lloguer social per període d’un any amb possibilitat de sis mesos de pròrroga.

Cal recordar que aquest programa, que inclou sis habitatges més en col·laboració amb la Caixa Rural La nostra Senyora de l’Esperança d’Onda, està cofinançat pels fons per al desenvolupament regional (FEDER) de la Unió Europea.

El dictamen d’afecció dels habitatges socials d’emergència ha sigut aprovat aquest mateix matí en el Ple ordinari del mes d’agost. Una sessió plenària en la qual ha tornat a regnar el consens i tots els punts han tirat avant per unanimitat.

Sobre aquest tema, Ballester ha comentat que “en l’objectiu de no deixar a ningú arrere i igualar oportunitats a Onda ha de regnar sempre el consens polític, per això agraïm a tots els partits el seu suport a aquesta iniciativa que ofereix una llar a aquelles famílies que no podien accedir d’una altra forma”.

Bonificació de l’ICIO

Entre els temes debatuts cal destacar la pròrroga de l’II Pla d’Igualtat de l’Ajuntament d’Onda, l’aprovació definitiva del Compte General de 2021 o la concessió de la bonificació del 50% en l’ICIO a l’empresa P3 Onda Park, encarregada de construir el centre logístic d’Amazon, per la qual s’han estalviat més de 500.000 euros en impostos, un argument de pes que va portar a la multinacional del comerç electrònic a decantar-se per Onda.

Festes d’El Salvador

Com a tancament a la sessió plenària, la primera edil ha desitjat a tots els onders unes bones festes en honor a El Salvador, que tindran lloc el 5 i 6 d’agost, ja que enguany es recupera la normalitat amb la multitudinària romeria, la Missa Major en l’exterior, els llocs comercials, l’orquestra i la tradició al complet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari