Onda finalitza la remodelació de la plaça Rei Don Jaime dins del pla Onda Bonica

Onda finalitza la remodelació de la plaça Rei Don Jaime dins del pla Onda Bonica
11/04/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha finalitzat les obres de remodelació de la plaça Rei Don Jaime, sumant així un nou espai de convivència per als veïns.

Aquesta obra inclou l’eixample de les voreres per a posar en valor els porxos, l’ampliació de la illeta amb empedrat de pedra per a millorar la seguretat viària i la integració amb l’entorn, així com la redistribució i ampliació de places d’aparcament, tal com van sol·licitar els veïns.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat la importància de “recuperar els espais de convivència de la cultura ondera, a nivell arquitectònic, artístic o fins i tot en la vegetació decorativa, per a posar en valor els racons degradats del municipi”.

En el seu compromís per l’aposta del material i mà d’obra local, l’equip de govern municipal ha comptat en aquesta ocasió amb la constructora ondera Reinsu. “Des de l’Ajuntament volem continuar col·laborant amb totes les empreses onderes que ens ajuden a regenerar espais degradats i a posar en valor la ceràmica local amb el seu talent” ha afegit la primera edil.

Onda Bonica

L’Ajuntament d’Onda continua duent a terme el pla d’embelliment urbà Onda Bonica amb l’objectiu de regenerar espais que es trobaven en estat de degradació o abandonats. Aquesta actuació se suma a la finalització de les obres del Molí de la Mona i la reconstrucció d’una falsa façana en una casa antiga de la plaça Sant Cristòfor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari