Onda finança el 100% de les despeses del Club d'Esports Adaptats Adaponda amb 19.000 euros

arxiu

Onda finança el 100% de les despeses del Club d'Esports Adaptats Adaponda amb 19.000 euros
01/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat, per Junta de Govern, el 100% de les despeses justificades pel Club d’Esports Adaptat Adaponda durant aquest any, que ascendeix a un total de 19.250 euros.

D’aquesta manera, el govern municipal es fa càrrec del transport i allotjament en competició, material, sessions de psicomotricitat, costos de llicències, trofeus i altres despeses dels 60 esportistes amb diversitat funcional que integren aquest club amb 20 anys d’història a Onda. Les disciplines en les quals entrenen i competeixen són natació, pàdel, tennis de taula, fitness, atletisme i futbol sala. Cal destacar que enguany Adaponda va tindre una participació destacada en el Campionat de Catalunya de Natació Special Olympics, amb 25 medalles (5 Ors, 13 plates i 7 bronzes).

Sobre aquest tema, el regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha incidit en què “per a tots els onders, Adaponda és una motivació, una il·lusió i un exemple per a no rendir-nos mai i esforçar-nos per a superar totes les barreres que ens trobem per davant. Per això mereixen tot el suport d’aquest Ajuntament”.

Bestreta de les ajudes

Cal recordar que després de decretar-se la pandèmia el consistori va anticipar als clubs que tenen subscrit conveni de col·laboració amb l’Ajuntament el 70% de l’import anual perquè pogueren fer front a les seues despeses durant la crisi de la covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari