Onda finançarà els tests Covid-19 als treballadors i usuaris de la residència, Centre de Dia i habitatge tutelat

Onda finançarà els tests Covid-19 als treballadors i usuaris de la residència, Centre de Dia i habitatge tutelat
14/08/2020 -

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha anunciat que l’Ajuntament finançarà els test PCR per a la detecció de la Covid-19 als treballadors i usuaris de la residència de majors, Centre de Dia i habitatge tutelat.

Cal recordar que aquest compromís sorgeix de l’aprovació en el Ple del 8 de juliol, per unanimitat de tots els grups polítics, d’una proposta per a sol·licitar al govern autonòmic la realització de proves de detecció de la Covid-19 al col·lectiu esmentat. Així es va traslladar a la conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives així com a la de Sanitat Universal i Salut Pública.

L’equip de Ballester considera que aquesta mesura és vital per a detectar i monitorar possibles casos positius, una informació clau per a previndre i aïllar futurs contagis, garantir la seguretat dels treballadors i l’atenció dels residents i els seus familiars.

“No permetrem que la Generalitat jugue amb la salut del veïnat per negar-se a pagar els PCR, així que encara no sent la nostra competència ho assumirem des de l’Ajuntament, perquè la prevenció i el monitoratge és l’única manera de fer front al virus i evitar més desgràcies”, ha indicat l’alcaldessa.

L’Ajuntament ja ha comunicat la decisió a les entitats gestores dels esmentats centres socials i, conjuntament, s’organitzarà el procediment durant les pròximes setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari