Onda fitxa l'empresari Emilio Duró per a assessorar els seus comerciants locals i ajudar-los a millorar els seus negocis

Onda fitxa l'empresari Emilio Duró per a assessorar els seus comerciants locals i ajudar-los a millorar els seus negocis
24/05/2022 -

El 6 de juny el Teatre Mònaco d’Onda obrirà les seues portes als comerciants, hostalers i empresaris locals per a oferir-los l’oportunitat d’escoltar i aprendre del prestigiós empresari, professor i conferenciant Emilio Duró. Es tracta d’una conferència que organitza l’Ajuntament al costat de les associacions Onda Centre Comercial i HosturiOnda amb l’objectiu d’assessorar els autònoms locals, ajudar-los a millorar els seus negocis i aportar-los noves idees per a créixer.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha presentat aquest matí aquesta nova iniciativa que s’emmarca dins del cicle de conferències ‘Onda Inspira’, que es complementarà amb la jornada de coaching ‘Onda Talks’ i la ponència del professor Víctor Kuppers. En la roda de premsa també han participat les representants d’Onda Centre Comercial, Mari Carmen Salas, i HosturiOnda, María José Gil. Les inscripcions per a la conferència d’Emilio Duró, que serà gratuïta, es podran realitzar a partir de demà a través de la web municipal www.onda.es

“Aquest govern municipal sempre ha estat, està i estarà al costat del comerç i l’hostaleria local. Volem ser-los útils i ajudar-los a continuar millorant, perquè són el cor de la nostra ciutat. I la formació és fonamental per a afrontar els canvis i tendències que exigeix el mercat”, ha apuntat Balla.

3 milions en ajudes

Cal recordar que durant la pandèmia ja vam estar al seu costat, destinant més de 3 milions d’euros en diferents plans d’ajudes per a evitar que tancaran persianes, i ara tornem a estar al seu costat per a ajudar-los a explotar tot el seu talent i a desenvolupar les seues empreses. Perquè el comerç i l’hostaleria local són el cor d’aquesta ciutat”.

Onda Talks

Per part seua, el 3 de juny arrancarà el cicle amb ‘Onda Talks’, una jornada que es realitza en col·laboració amb l’Associació Nacional d’Intel·ligència Emocional (ASNIE), que es reedita després de l’èxit de l’any passat i que comptarà amb sis experts en coaching de primer nivell. L’esdeveniment es desenvoluparà a la sala La Cassola.

Victor Küppers

Finalment, el fermall d’or al cicle ‘Onda Inspira’ el posarà el prestigiós i brillant professor Victor Küppers el pròxim 15 de juny en el Teatre Mònaco en una conferència fruit del treball realitzat de manera transversal dels departaments d’Educació i Ciutat Saludable.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari