Onda fomenta la conciliació de les famílies amb una nova edició de la seua Escoleta d'estiu

Onda fomenta la conciliació de les famílies amb una nova edició de la seua Escoleta d'estiu
03/05/2023 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat una nova edició de l’Escoleta d’Estiu per a fomentar la conciliació de les famílies del municipi durant els mesos d’estiu. Com en anteriors ocasions, els xiquets i xiquetes d’Infantil i Primària comptaran amb tres modalitats d’Escoleta diferents.

El Pavelló Polifuncional acollirà Un estiu esportiu, l’opció més centrada en l’esport i l’exercici físic. En el Museu del Taulell Manolo Safont es viurà un Estiu de ceràmica, on els més xicotets podran explorar la seua vena més artística elaborant peces ceràmiques. Així mateix, en el CEIP Pius XII es viurà Un estiu temàtic, en aquest cas sobre els Jocs Olímpics. Totes les opcions tenen visites, excursions, jocs aquàtics i molta diversió.

Les tres modalitats compten amb un servei d’acolliment matutí de 7.30 h. a 9.00 h. i vespertí de 13.00 h. a 14.30h. També s’oferirà un servei de menjador si hi ha un mínim d’alumnes que ho sol·liciten. El menjador tindrà lloc en el CEIP Pius XII, fins on es dirigiran els usuaris de les tres modalitats acompanyats pels monitors.

Sobre aquest tema, el regidor d’Educació, Vicente Ramón ha declarat: “Aquest és un recurs imprescindible per a centenars de famílies a Onda que necessiten conciliar”. Ramón ha emplaçat els pares i mares interessats a realitzar la preinscripció en el formulari en línia (https://bit.ly/40xe2oz) entre l’11 i el 21 de maig o a fer-ho a la Casa de la Cultura els dies 17 i 18 de maig de 12.00 h. a 14.00 h. i de 18.30 h. a 20.30 h. La llista d’admesos es publicarà en la pàgina web de l’Ajuntament a partir del 23 de maig.

Els alumnes que estiguen en la llista podran formalitzar la matrícula del 29 de maig a l’11 de juny en la seu electrònica de l’Ajuntament o els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de juny de 12.00 h. a 14.00 h. i de 18.30 h. a 20.30 h. a la Casa de la Cultura. El dimarts, 20 de juny, se celebrarà una reunió informativa per a les famílies a les 19.30 h. a la Casa de la Cultura. Tota la programació de la Escoleta estarà disponible en el lloc web www.mediterraneagestion.es a partir del 26 de maig.

Tarifes i bonificacions

Les tarifes per a matricular-se són de 3,60 euros per dia, 2,88 euros per segon germà i 2,70 euros en els casos de família nombrosa, monoparental, d’acolliment o educadora.

Quant al servei de menjador, té un preu general de 5,60 euros al dia; 4,48 euros per segon germà i 4,20 euros en els casos de famílies nombroses, monoparentals, d’acolliment o educadors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari