Onda fomenta la contractació de persones desocupades del municipi amb la incorporació de set noves treballadores

Onda fomenta la contractació de persones desocupades del municipi amb la incorporació de set noves treballadores
03/09/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat aquesta setmana a set noves treballadores, dues d’elles com a auxiliars de geriatria, i la resta com a personal de control d’accessos. Amb la finalitat de fomentar la contractació de veïns i veïnes d’Onda que no disposen d’ocupació, el consistori els ofereix l’oportunitat de treballar durant un any en entitats locals.

Així doncs, aquesta iniciativa s’emmarca en el Programa operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana, Avalem Experiència Plus, a través del qual es tracta de millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació del municipi, així com possibilitar la inserció laboral dels contractats.

El Programa Explus 2022-2023 està cofinançat per la Generalitat Valenciana i té com a objectiu prioritari millorar l’accés a l’ocupació i a mesures d’activació de persones desocupades de llarga duració, grups desfavorits i persones inactives, entre altres. D’aquesta manera, les persones que gaudisquen d’aquesta oportunitat, estaran destinades durant el període esmentat en diferents àrees, on podran posar en pràctica els seus coneixements i adquirir l’experiència necessària en el terreny laboral.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, ha destacat la important labor amb el poble i els veïns que més el necessiten per part del govern municipal: “No concebem una política en la qual els onders i el seu benestar no siguen una prioritat. Per això, tractem d’oferir les màximes oportunitats perquè puguen trobar un treball de qualitat que els aporte experiència i fomente la seua ocupabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari