Onda fomenta la inserció laboral dels veïns amb ajudes per a la contractació

Ballester: “Aquesta inversió suposa garanties de futur, com la creació d’ocupació i la dinamització de l’economia d’Onda”

Onda fomenta la inserció laboral dels veïns amb ajudes per a la contractació
26/03/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, amb l’objectiu de potenciar la creació d’ocupació, dinamitzar l’economia de la ciutat i fomentar la retenció del talent, acaba d’impulsar una sèrie d’ajudes destinades a aquelles empreses de l’àmbit territorial del municipi que, durant l’any 2022, contracten persones pertanyents als col·lectius subvencionables.

Així doncs, les entitats beneficiàries hauran de dur a terme la seua activitat o estar situades a Onda. Quant als col·lectius subvencionables seran persones amb diversitat funcional igual o superior al 33%, majors de 50 anys, que manquen d’experiència laboral en la seua formació; i majors de 18 anys en risc d’exclusió social que participen en l’itinerari d’inserció laboral de l’Ajuntament d’Onda.

Sobre aquest tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha assenyalat que: “aquesta inversió suposa garanties de futur, com la creació d’ocupació i la dinamització de l’economia d’Onda”. “El nostre objectiu és que els veïns aconseguisquen la seua inserció i que les empreses puguen dur a terme la seua activitat en un entorn el més favorable possible”, ha afegit la primera edil.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes romandrà obert fins al 30 de setembre de 2022. Tant la sol·licitud, com l’accés a les bases de la convocatòria es troben en la seu electrònica de la pàgina web municipal www.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari