Onda fomentarà la cohesió i inclusió a través dels horts urbans intergeneracionals

Onda fomentarà la cohesió i inclusió a través dels horts urbans intergeneracionals
08/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda avança en el procés d’inscripcions perquè joves i majors puguen apuntar-se a la iniciativa dels horts urbans intergeneracionals. Es tracta d’un projecte que ha posat en marxa l’equip de govern municipal amb l’objectiu d’aprofitar el coneixement de les persones majors en matèria d’agricultura, així com fomentar el treball en el camp entre els més joves.

Per a això, l’Ajuntament posarà a la disposició de la ciutadania una parcel·la en la qual els veïns podran emprar el seu temps lliure a plantar i recol·lectar les seues pròpies hortalisses. Així, aquest model d’hort, en el qual ja han començat els treballs d’adequació del terreny, podrà convertir-se en un nou espai de trobada.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde de l’Àrea de Benestar Social, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha apuntat: “Volem que els onders compten amb un lloc en el qual aprofitar l’experiència dels majors i el talent i les ganes per aprendre dels joves”.

Cal destacar que el consistori fomentarà també la realització de tallers i cursos formatius amb l’objectiu d’ajudar els veïns a augmentar els seus coneixements en matèria d’agricultura ecològica.

Inscripcions

Tots els veïns que estiguen interessats a sumar-se a aquesta iniciativa poden fer-ho de manera presencial en la quarta planta de la Casa de la Cultura o de manera telemàtica, enviant una sol·licitud general a través de la seu electrònica de www.onda.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari