Onda forma 148 onders en risc d'exclusió social per a ajudar-los a trobar ocupació

Onda forma 148 onders en risc d'exclusió social per a ajudar-los a trobar ocupació
13/12/2021 -

Un total de 148 veïns d’Onda en risc d’exclusió social s’han graduat aquest matí en les tretze diferents modalitats professionals del programa formatiu ‘Onda amb tu’. Entre ells, una vintena d’alumnes ja han trobat treball gràcies a aquesta formació i molts altres tenen programades entrevistes durant els pròxims dies.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, i el regidor de Benestar Social, Seguretat Ciutadana i Família i Majors, Óscar Valero, han sigut els encarregats d’entregar, en un acte celebrat en el Centre de Formació i Ocupació Monteblanco, els diplomes acreditatius com a especialistes en el maneig de carretons i plataformes elevadores, visió artificial, alfabetització digital, manipulació d’aliments o neteja d’espais sanitaris.

“Amb aquest títol que teniu a la mà, amb l’experiència adquirida i amb totes les ganes i il·lusió, és hora d’eixir ací fora i trucar a les portes de les empreses. Confieu en vosaltres, igual que aquest Ajuntament ha confiat i no ens heu defraudat. Demostreu tot el que sou capaços de fer. I si necessiteu que us acompanyem en aquest camí, ací tindreu sempre l’ajuda dels professionals d’Onda Inserta”, ha traslladat als alumnes la primera edil.

Cal recalcar que el projecte d’itineraris integrats d’inserció sociolaboral ‘Onda amb tu’ està co-finançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana. El projecte fomenta la inserció laboral de persones desfavorides i el fa dotant de formació i opcions per a realitzar pràctiques en empreses.

Taller formatiu hostaleria

Després de l’acte, els alumnes del taller especialitat d’hostaleria han elaborat i servit uns aperitius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari