'Onda Work Talent', un fòrum que ajuda a més de 100 joves onders a trobar una oportunitat laboral

El govern municipal aposta per potenciar el talent de la joventut de la localitat

'Onda Work Talent', un fòrum que ajuda a més de 100 joves onders a trobar una oportunitat laboral
28/06/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per fomentar l’ocupabilitat del col·lectiu jove onder, ha posat en marxa Onda Work Talent, un fòrum amb Empreses de Treball Temporal (ETT’s) en el qual han pogut participar més de 100 veïns. Així, el Centre de Formació per a l’Ocupació, Onda Inserida, ha acollit aquest matí aquest esdeveniment que ha començat amb un col·loqui de ETT’s en el qual han participat les empreses Adecco, Interim, Iman i Randstad.

Amb el propòsit de preparar al col·lectiu jove cap al seu enlairament al món laboral, així com, a aquells que ja tenen experiència en aquest àmbit, el govern municipal els ha oferit les eines per a trobar un treball de qualitat, com per exemple, com preparar un currículum o triomfar en una entrevista de treball.

El fòrum s’ha centrat en la realització de tallers sobre diverses temàtiques com a “tècniques de cerca d’ocupació”, “marca personal” o “com treballa una ETT”, entre altres. A més, el personal d’Onda Inserida ha aprofitat l’ocasió per a atendre presencialment a tots aquells veïns que han volgut inscriure’s a l’agència i així poder participar en els processos de selecció i cursos formatius que es duen a terme.

Sobre aquest tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha destacat el bon acolliment per part dels joves i ha comentat que “des d’aquest equip de govern continuarem ajudant els joves a incorporar-se al món laboral i a formar-los perquè puguen comptar amb les eines necessàries per a millorar les seues oportunitats d’ocupabilitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari