Onda fusiona l'impuls a l'hostaleria local amb la promoció turística

Onda fusiona l'impuls a l'hostaleria local amb la promoció turística
16/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda en la seua aposta per la dinamització de l’hostaleria local repartirà estovalles de paper entre els hostalers del municipi per a realçar el patrimoni històric i els llocs més emblemàtics de la localitat com el Castell, la Font de Dins, l’ermita del Salvador i el pont de Sonella.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme d’Onda, María Baila, s’ha reunit amb els representants de les associacions locals Hosturionda i l’Associació Font de Dins per a presentar-los aquesta acció i mostrar el seu suport a l’hostaleria local. Així, en representació d’Hosturionda, Nati Silvestre de ‘La taperia de Nati’ i Paco Franch de ‘El racó de Fran’ per l’Associació Font de Dins han pogut parlar amb la regidora sobre aquesta acció que suposarà un nou impuls per a l’activitat en el municipi.

Sobre aquest tema, Baila ha assenyalat que “des d’aquest equip de govern continuem de la mà dels hostalers locals per a ajudar-los a impulsar els seus negocis i donar a conéixer els llocs més destacats del nostre patrimoni”.

Els hostalers del municipi que estiguen interessats a adquirir aquestes estovalles de paper poden acostar-se a la Casa de la Cultura per a recollir un pack de 500 de manera gratuïta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari