Onda i la FVMP s'uneixen per a impulsar la sostenibilitat i responsabilitat social en el sector empresarial

Ballester: “Si no aconseguim que la sostenibilitat siga un repte de tots, no serà de ningú”

Onda i la FVMP s'uneixen per a impulsar la sostenibilitat i responsabilitat social en el sector empresarial
26/05/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per un model de ciutat més sostenible, ha organitzat al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), la primera jornada d’un nou cicle formatiu en matèria d’Economia Sostenible i Responsabilitat Social de les empreses valencianes.

Així, el Museu del Taulell Manolo Safont ha acollit aquest esdeveniment que té l’objectiu d’oferir les claus perquè els empresaris puguen transformar les seues empreses cap a un model més respectuós amb el medi ambient i amb la societat en el seu conjunt. A més, s’han assentat els principis sobre la importància del paper de les institucions en la promoció i aplicació de l’Agenda 2030 a la Comunitat Valenciana.

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat: “Des de l’Ajuntament d’Onda hem comptat amb els veïns per al desenvolupament de l’Agenda 2030 perquè tenim clar que només així, sumant esforços i cooperant, farem d’Onda un lloc més just i sostenible”. “Si no aconseguim que la sostenibilitat siga un repte de tots, no serà de ningú”, ha afegit Ballester.

En l’acte també ha participat de manera telemàtica el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent González; i el president de la FVMP i alcalde d’Elda, Rubén Alfaro Bernabé.

Per part seua, el director general d’Economia Sostenible de la Universitat de València, José Vicente Soler Gironés; i el professor titular de la Facultat d’Administració i Direcció d’Empreses, en el departament d’Economia i Ciències Socials de la Universitat Politècnica de València, Elies Seguí Mes han dut a terme dues ponències en les quals han tractat aspectes com les ajudes destinades a la promoció de l’economia sostenible a la Comunitat Valenciana i el context legal, econòmic i territorial.

Pròximes jornades

Les persones interessades a participar en les pròximes jornades d’aquest cicle poden inscriure’s de manera gratuïta a través d’un formulari que trobaran en la pàgina web de la FVMP: www.fvmp.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari