L'Ajuntament ja ha pagat 454 ajudes als autònoms d'Onda per valor de 675.000 euros

Aguilella: “Vam ser el primer Ajuntament a convocar aquest tipus d’ajudes i també som el primer a resoldre-les i pagar-les”

L'Ajuntament ja ha pagat 454 ajudes als autònoms d'Onda per valor de 675.000 euros
20/09/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ja ha realitzat hui dia 454 pagaments als autònoms d’Onda, que ja han rebut 675.000 euros a ajudes del Pla Municipal d’Impuls per a aquest col·lectiu que va posar en marxa el govern municipal davant la crisi econòmica provocada per la Covid-19.

A més, la Junta de Govern ha resolt el 100% de les ajudes als autònoms d’Onda, que sumen un total d’un milió d’euros. El rang de les ajudes oscil·la entre 200 euros per a aquells autònoms que van cessar la seua activitat fins als 2.400 euros per als qui es van mantindre en actiu durant l’estat d’alarma.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha destacat que “vam ser el primer Ajuntament a convocar aquest tipus d’ajudes i també estem sent el primer a resoldre-les i pagar-les gràcies al treball intens que estan desenvolupant els tècnics de promoció econòmica, intervenció i tresoreria que estan agilitant la seua gestió amb la major rapidesa possible. És vital agilitar el pagament perquè el moment en què necessiten l’ajuda és ara”. Cal recordar que els autònoms tenien termini per a justificar les ajudes fins a finals d’agost i que l’Ajuntament, una vegada comprovades i requerida l’esmena de documentació, té previst tindre-les totalment pagades durant el mes de setembre.

L’objectiu d’aquest ambiciós Pla, consensuat en el gran pacte ‘Tots Per Onda’, “és ajudar a mantindre oberta la persiana del comerç local i dels xicotets empresaris que motor de l’economia i la generació d’ocupació a Onda, en aquests moments d’incertesa i crisi econòmica derivada de la pandèmia és vital estar al seu costat”, ha apuntat Aguilella.

Vídeo Gestories

En paral·lel, l’Ajuntament ha editat un vídeo amb testimoniatges de les gestories onderes que han tramitat totes les ajudes als autònoms. En ell, els responsables coincideixen que “aquest Pla ha servit per a donar un respir a molts autònoms i comerciants que han patit un descens important dels ingressos i els ha permés mantindre’s a flotació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari