Onda impartirà formació en seguretat industrial de la mà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials

Totes dues institucions subscriuen un conveni de col·laboració per a conscienciar i garantir el compliment de la normativa

Onda impartirà formació en seguretat industrial de la mà del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials
16/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda promou la conscienciació i formació en matèria de seguretat industrial com a element clau per a prevenir accidents en l’àmbit laboral. Així, de la mà del Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials i de Grau de Castelló, el govern municipal impartirà formació gratuïta en seguretat industrial a treballadors onders amb l’objectiu d’informar i sensibilitzar sobre la importància de complir amb la normativa vigent.

Totes dues institucions, representades per l’alcaldessa, Carmina Ballester, i el president del Col·legi, José Luís Ginés, han subscrit un conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori es compromet a recaptar i estipular les necessitats formatives i, a més, a cedir les instal·lacions necessàries per al desenvolupament de les accions formatives. Per part seua, l’entitat col·legial aportarà els materials docents i recursos didàctics necessaris per a impartir la formació. La duració d’aquest conveni és de quatre anys.

“Onda és una ciutat industrial amb milers de treballadors que han de tindre la millor formació en seguretat per a prevenir i evitar accidents, i per a reforçar aquesta labor comptem amb els millors experts al servei de les empreses com són els professionals del Col·legi d’Enginyers”, ha destacat Ballester.

Formació contínua

Cal recordar que el Centre d’Ocupació i Formació ‘Onda Inserida‘, situat en l’antic col·legi Monteblanco, ofereix durant tot l’any formació especialitzada i baix demanda de les empreses, segons els perfils professionals que demanden. Així, entre molts altres, es duen a terme cursos de forn ceràmic, premsa ceràmica, conducció de carretó i plataforma elevadora, competències bàsiques, idiomes o pautes per a superar una entrevista de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari