Onda implica la ciutadania en la seua estratègia d'innovació pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns

El municipi acull un taller per a identificar els reptes del municipi juntament amb diversos col·lectius ciutadans

Onda implica la ciutadania en la seua estratègia d'innovació pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns
19/10/2021 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua estratègia d’innovació pública per a millorar la qualitat de vida dels veïns, ha organitzat un taller de participació ciutadana amb l’objectiu de recaptar idees i catalitzar el talent dels veïns en nous projectes.

Aquesta iniciativa està emmarcada en el programa d’acompanyament per a orientar l’estratègia d’innovació dels municipis de la Comunitat Valenciana a missions d’innovació, organitzat per la Direcció General d’Innovació de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana, i pel centre d’innovació Les Naus, de l’Ajuntament de València. Onda és un dels sis municipis seleccionats de tota la Comunitat per a dur a terme aquest taller pioner, al costat de L’Alfàs del Pi, Dénia, Vila-real, Ontinyent i Riba-roja de Túria.

La jornada es va realitzar en l’edifici La Safona i van participar diversos representants de col·lectius veïnals i associacions d’Onda. Per part de l’Ajuntament, van liderar la reunió el regidor d’Innovació, Vicent Bou, el secretari municipal, Jaime Manero, i el tècnic del departament d’Innovació, Vicente Caruncho. “La base de tota innovació sempre són les bones idees i a Onda volem catalitzar el talent dels ciutadans”, va assenyalar Bou.

En la jornada es va replicar la metodologia i dinàmiques de la formació que han rebut en el desenvolupament dels tallers realitzats en Les Naus al llarg del mes de setembre, centrats en buscar reptes, solucions i definir àrees prioritàries per a posteriorment definir les ‘Missions’ del seu municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari