Onda impulsa la campanya ‘Viu l’estiu amb el comerç local’ i inicia un sorteig en Instagram i Facebook

L’Ajuntament reparteix un kit promocional de la campanya entre els comerços

Onda impulsa la campanya ‘Viu l’estiu amb el comerç local’ i inicia un sorteig en Instagram i Facebook
02/08/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per fomentar les compres en el comerç local, ha impulsat una nova acció que s’emmarca en l’ambiciosa campanya ‘Viu l’estiu amb el comerç local’.

En aquesta ocasió, han sigut la mateixa alcaldessa, Carmina Ballester, i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, María Baila, els qui han recorregut els establiments de la localitat per a mostrar el seu suport al xicotet comerç i fer-los lliurament d’un kit promocional de la campanya.

D’aquesta manera, qualsevol persona que compre a Onda podrà emportar-se a casa una bossa personalitzada amb el lema de la campanya. A més, el consistori ha vestit de colors els carrers Salvador Barri i San Miguel amb una original decoració urbana amb l’objectiu de fomentar el passeig pels carrers i acostar als consumidors al comerç de proximitat.

Tots aquells onders i visitants que realitzen les seues compres en el municipi podran participar en un sorteig de vals per a utilitzar en el comerç local. Per a això, tan sols hauran de realitzar-se una fotografia amb la seua bossa d’anar a comprar, pujar-la a Instagram o Facebook i afegir l’etiqueta #EstiualcomerçdOnda.

En aquest sentit, la regidora de Promoció Econòmica i Turisme d’Onda, María Baila, ha assenyalat: “Una vegada més, anem de bracet de tots aquells comerciants que omplin de vida els carrers del nostre municipi”. “El nostre principal objectiu és contribuir a dinamitzar l’economia i fer el dia a dia més fàcil a tots els nostres comerciants”, ha afegit.

Concurs d’aparadors

Cal recordar que l’Ajuntament ha impulsat també un concurs d’aparadors, amb temàtica estival, en el qual els comerciants podran mostrar tota la seua creativitat i optaran a tres premis, valorats en 300, 200 i 100 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari