Onda impulsa la cultura ceràmica amb un programa d'activitats per a totes les edats

El Museu del Taulell Manolo Safont acollirà tallers per a practicar el modelatge ceràmic i visites guiades

Onda impulsa la cultura ceràmica amb un programa d'activitats per a totes les edats
06/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat en el Museu del Taulell Manolo Safont, el programa d’activitats ‘MUTAR-HI. Redescobrint la cultura ceràmica’, que s’emmarca en la campanya ‘Onda Late Cultura’ i se celebrarà a la tardor i hivern amb l’objectiu d’impulsar la cultura ceràmica en el municipi.

A part de les sales d’exposicions permanents, que es troben a la disposició del públic, en l’horari habitual del Museu, el consistori ha preparat visites guiades en grups reduïts amb les quals es podrà descobrir el museu i realitzar un taller de ceràmica, adaptant les activitats a les necessitats i mobilitat concordes a cada grup.

MUTAR-HI també inclou el projecte ‘Dissabtes de ceràmica’, un taller que es dirigeix a tots els membres de la família perquè puguen conéixer les exposicions temporals que acull el museu i realitzar una peça ceràmica que podran emportar-se a casa.

Des del Museu del Taulell també han preparat projectes per a grups escolars, permetent les visites de l’alumnat, seguint totes les normes de seguretat establides per les autoritats sanitàries davant la Covid-19.

No obstant això, per si algun col·legi prefereix no desplaçar-se o eixir de l’aula, s’ha preparat material didàctic per a tots els cicles escolars que es podrà enviar als docents amb la finalitat d’explicar la importància del taulell a Onda.

Així mateix, la tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura, María Prada de Conflent, ha destacat la gran aposta de l’equip de govern municipal per la cultura. “Amb aquest programa d’activitats volem despertar l’interés sobre la història d’Onda i els seus orígens”, ha assenyalat Prada de Conflent.

Totes les activitats i horaris poden consultar-se en la pàgina web del Museu del Taulell www.museoazulejo.org. Les persones interessades a realitzar alguna activitat poden telefonar al 964 770 873.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari