Onda impulsa les Societats Musicals i Culturals del municipi

Onda impulsa les Societats Musicals i Culturals del municipi
13/03/2020 -

Des de la regidoria de Cultura es promou entre els veïns d’Onda el talent musical, les arts escèniques com la dansa clàssica, espanyola i moderna, i les arts cinematogràfiques a través de la signatura de convenis amb diferents associacions culturals d’Onda, com són: la Societat Artístic Musical Vila d’Onda (SAMVO), Unió Musical Santa Cecília i l’Associació Cultural Confiances.

Divendres passat es van signar els convenis de col·laboració amb aquestes tres associacions culturals i musicals onders amb la presència de l’alcaldessa d’Onda Carmina Ballester, la regidora de Cultura, María Prades, així com Ana Catalán en representació de la SAMVO, Manuel Varella en representació de la UMSCO i Salvador Isert en representació de l’associació cultural Confiances.

Objectiu dels Convenis

La finalitat dels convenis és el de mantenir en funcionament les Escoles Educands, tant de la SAMVO com de la UMSCO, així com col·laborar en la “Mostra Audiovisual ‘En Xicotet'” amb l’Associació Confiances.

A més, s’encarregaren de la programació d’activitats culturals de tipus musical i audiovisual.

“Creiem en el foment del talent artístic i musical onder, per això és essencial crear sinergies entre les associacions i el mateix consistori”, ha subratllat, María Prades, tinent d’alcalde de Cultura i Festes.

La vigència dels convenis va començar el divendres 6 de març i finalitzarà el 31 de desembre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari