Onda impulsa l'Oficina d'Acceleració Empresarial per a resoldre amb la màxima agilitat les demandes de les empreses

Onda impulsa l'Oficina d'Acceleració Empresarial per a resoldre amb la màxima agilitat les demandes de les empreses
03/07/2022 -

Onda impulsa els serveis de l’Oficina d’Acceleració Empresarial a les companyies de la ciutat. Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia del municipi i generar millors condicions per a propiciar la creació d’ocupació, aquest instrument al servei dels emprenedors es reactiva per a consolidar de l’economia local.

Davant l’arribada de grans companyies, i la prometedora previsió de creixement, Onda ofereix a les empreses múltiples oportunitats i eines per a fomentar l’activació o millora de projectes.

Així doncs, l’Oficina d’Acceleració es compon per una comissió conformada per les àrees d’Urbanisme i Desenvolupament Local, així com d’un equip de tècnics experts que mantenen contacte directe i constant amb les empreses de la ciutat. Davant qualsevol demanda, reclamació o necessitat, aquesta és analitzada i solucionada en la màxima brevetat. De la mateixa manera que, davant la sol·licitud de llicències d’obra i/o activitats, l’oficina també accelera els tràmits.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat la transcendència de traçar ponts entre l’administració i les empreses privades: “L’Ajuntament ha d’aportar solucions ràpides i eficients davant les necessitats del teixit empresarial. Són el motor de l’economia local i tenim un compromís amb elles: crear aliances per a fomentar l’ocupació i la riquesa a Onda”.

Les empreses que busquen assessorament poden contactar amb els prospectors d’ús de l’Ajuntament o escriure al mail mediaz@onda.es

Ajudes a la contractació

D’altra banda, el govern municipal també posa a la disposició de les empreses bonificacions, incentius i ajudes, com la línia d’Ajudes a la Contractació, l’objectiu de la qual és fomentar la inserció dels veïns i veïnes d’Onda. Per a això, el consistori realitza importants aportacions econòmiques, de fins a 4.000 euros, a aquelles companyies que incorporen al seu equip treballadors i treballadores de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari