L'Ajuntament impulsa la cultura local amb el nou cicle 'Onda amb els seus artistes'

L'Ajuntament impulsa la cultura local amb el nou cicle 'Onda amb els seus artistes'
05/11/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha presentat el cicle d’exposicions ‘Onda amb els seus artistes’, emmarcat en la campanya ‘Onda Batega Cultura’, amb l’objectiu de donar visibilitat a l’esforç i talent dels artistes locals. L’edil de Cultura de l’Ajuntament, María Prades, va inaugurar la primera exposició d’aquest cicle, composta per ‘Art figuratiu’ de l’artista onder Bienve García Garrido i ‘Varietat’ de José María Marzá Modest.

L’exposició recull diverses peces pintades amb oli i amb tècniques mixtes en les quals cada artista ha potenciat la seua creativitat. Onders i visitants poden acostar-se fins a l’edifici de la Casa de la Cultura, situada en la c/ Balmes, 2 per a poder gaudir de les obres d’aquests dos artistes de forma totalment gratuïta.

A més, el Consistori ha adequat la instal·lació, seguint els protocols establits per les autoritats sanitàries, com l’ús obligatori de mascareta, la rentada de mans i la presa de temperatura per a poder gaudir de la cultura de manera segura.

Sobre aquest tema, Prades ha assenyalat la importància d’aquest cicle per a impulsar el talent dels artistes del municipi. “Des de l’Ajuntament volem anar de la mà dels nostres artistes per a convertir Onda en un referent cultural de qualitat”, ha apuntat.

L’exposició estarà oberta al públic, des del 5 fins al 20 de novembre; i podrà visitar-se de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 14.00 h. i de 16.00 a 20.00 h.; i dissabte en horari de 10.00 a 13.00 h.

Bienve García Garrido

L’ondera Bienve García Garrido va començar a sentir una gran passió pel món de la pintura amb tan sols 15 anys. Als 19, en començar a treballar en una fàbrica de taulells en la qual pintava a mà es va adonar que li agradava pintar. Gràcies a les classes impartides en el Museu del Taulell Manolo Safont d’Onda es va iniciar en la tècnica de l’oli i va poder realitzar tots els seus quadres.

José María Marzá Modest

José María Marzá Modest es va establir a Onda des de 1980, encara que la seua passió per la pintura va començar l’any 1992. Marzá ha exposat les seues obres des de 2001 en llocs molt diversos de la província de Castelló. Ara, arriba el torn de mostrar les seues obres a tots els veïns i visitants d’Onda que vulguen acostar-se a conéixer més detalladament el seu talent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari