Onda incentiva la motivació per l'estudi en joves onders amb el Programa Jove Oportunitat

Bou: “Volem que els joves onders se senten integrats a la ciutat invertint en la seua formació i motivació”

Onda incentiva la motivació per l'estudi en joves onders amb el Programa Jove Oportunitat
05/03/2020 -

15 joves d’Onda, d’entre 16 i 21 anys han optat al programa Jove Oportunitat (JOOP). És una aposta del consistori per a incentivar la motivació per la formació acadèmica en els joves.

Des de la regidoria de Joventut en col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) s’ofereix servei d’orientació, motivació i visites a més de 20 empreses perquè els adolescents coneguen diferents perfils professionals, i amb l’objectiu final que tornen al sistema educatiu per a completar una Formació Professional de Grau Mitjà.

Els requisits que compleixen els participants són tindre un màxim de 21 anys, trobar-se en situació de desocupació i estar inscrit en el sistema de garantia juvenil. El regidor de Joventut, Vicent Bou ha assegurat que “volem que els joves se senten integrats a la seua ciutat, invertint en la seua formació, motivació i millora de l’autoestima”.

El programa JOOP va començar el dilluns 25 de febrer i finalitzarà la primera setmana de juliol, s’ha estructurat en 5 mòduls: orientació actitudinal, social, visites a empreses d’acolliment on se’ls mostra el treball real que porta cada titulació de Formació Professional i finalment, un mòdul de re-entrada acadèmica amb trobades mensuals durant el primer semestre del curs següent al de partició en JOOP.

“Aquest curs no sols és útil per a la seua inserció laboral, sinó que aporta als nostres joves una millora quant a qualitat social i de vida”, ha afegit Bou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari