Onda incorpora a 15 persones amb discapacitat i víctimes de violència de gènere

Les persones beneficiàries de les beques de formació i pràctiques treballaran durant 5 mesos en diferents edificis municipals

Onda incorpora a 15 persones amb discapacitat i víctimes de violència de gènere
19/06/2022 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat a 15 nous empleats i empleades a la seua plantilla a través de beques de formació i pràctiques, l’activitat de les quals s’exerceix en els diferents edificis municipals. Així doncs, a través d’aquestes ajudes, col·lectius en risc d’exclusió social, com són les persones amb discapacitat o víctimes de violència de gènere, tenen l’oportunitat de formar-se i obrir-se camí en el món laboral.

Les beques tenen una duració de cinc mesos, una càrrega laboral de 25 hores setmanals i una remuneració mensual de 600 euros. Les instal·lacions en les quals es troben destinats els beneficiaris són el Local d’Associacions La Safona, el Museu del Taulell, el Col·legi Baltasar Rull, el Centre de Dia, l’Agència d’Ocupació Onda Inserida, el Castell, el Vaig moldre de la Reixa, la Casa de la Cultura, diferents instal·lacions esportives i el propi Ajuntament.

Sobre aquest tema, el tinent d’alcalde de l’àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha assenyalat que “aquestes beques suposen una gran oportunitat per als col·lectius als quals es dirigeixen i és una manera d’incorporar-se al món laboral i que, alhora, sumar experiència i coneixement”.

Beques per a estudiants

En paral·lel, l’Ajuntament d’Onda ha convocat 25 beques formatives dirigides als estudiants onders, amb el propòsit d’oferir-los durant l’època estival l’oportunitat de formar-se en diferents departaments de l’Ajuntament. La duració de les mateixes serà de 2 mesos, podent-se gaudir entre juliol i setembre, i cada beneficiari rebrà una remuneració de 600 euros mensuals per a 20 hores setmanals. El pressupost total destinat per l’equip de govern ascendeix a 39.706 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari