Onda incorpora a 28 aturats durant l'estiu a través del Programa d'Ocupació Municipal Agrari

Aguilella: “Obrir noves oportunitats i incentivar l’accés a l’ocupació és una de les nostres prioritats per als onders”

Onda incorpora a 28 aturats durant l'estiu a través del Programa d'Ocupació Municipal Agrari
13/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat hui a 14 de les 28 persones desocupades, la resta entraran a l’agost, que reforçaran la neteja i desbrossament de camins durant l’estiu a través del Programa d’Ocupació Municipal Agrària.

Es tracta d’un pla específic que posa en marxa el govern municipal a través d’un Conveni amb el SEPE per a persones desocupades del sector agrari de la ciutat, els qui havien d’estar inscrites prèviament en l’Espai LABORA Onda, a fi de dotar d’una oportunitat laboral a onders sense treball i, d’altra banda, millorar el servei de neteja de camins rurals durant la temporada estival.

Els nous treballadors estaran organitzats en dues brigades, formades cadascuna per un oficial i 13 peons, amb duració del contracte d’un mes.

“Obrir noves oportunitats i incentivar l’accés a l’ocupació és una de les grans prioritats d’aquest govern municipal per als onders” ha destacat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

El total del cost salarial i de material EPI de les dues brigades ascendeix a 57.600 euros, cofinançats pel SEPE amb 49.100 euros i l’Ajuntament d’Onda amb 8.500 euros.

Pla Nova Oportunitat

Amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives, va nàixer l’ambiciós pla d’ocupació ‘Nova Oportunitat’ de l’Ajuntament d’Onda. Es tracta de la major iniciativa posada en marxa fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Aquest pla, que forma part del gran Pacte ‘Tots per Onda’, contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari