L'Ajuntament d'Onda incorpora a cinc becaris a través de la FUE-UJI per a oferir-los una oportunitat formativa

Albalat: “Apostem pels joves i els donem una primera oportunitat laboral per ajudar-les en el seu camí professional

L'Ajuntament d'Onda incorpora a cinc becaris a través de la FUE-UJI per a oferir-los una oportunitat formativa
02/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat aquesta setmana en la seua plantilla a cinc joves que han acabat els seus estudis universitaris per a reforçar el servei públic durant juliol, agost i setembre. Es tracta de beques formatives remunerades fruit del conveni de col·laboració, que es realitza per primera vegada, entre el govern municipal i la Fundació Universitat Empresa de la Universitat Jaume I (FUE-UJI).

En concret, els joves es formaran en les àrees de Promoció Econòmica, Comunicació i Serveis Socials. L’objectiu d’aquest programa és crear nexes d’unió i transferència de coneixement entre la universitat i institucions o empreses, en aquest cas l’Administració Local. Cal recalcar que aquesta iniciativa s’emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que ha posat en marxa el govern municipal.

Sobre aquest tema, la regidora d’Igualtat, Seguretat Ciutadana i Recursos Humans, Elena Albalat, ha destacat que “des del govern municipal volem apostar pel talent jove i per això els oferim una primera oportunitat laboral que els puga ajudar a guanyar experiència per a obrir-se el camí en l’àmbit professional”.

Pla Nova Oportunitat

Amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives va nàixer l’ambiciós pla d’ocupació ‘Nova Oportunitat’ de l’Ajuntament d’Onda. Es tracta de la major iniciativa posada en marxa fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que aquest pla contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari