Onda incorpora a les infermeres escolars en l'Escoleta d'Estiu per a garantir la seguretat i prevenció dels xiquets

Pastor: “Hem reforçat totes les mesures sanitàries perquè els ondenses puguen gaudir de les activitats amb seguretat”

Onda incorpora a les infermeres escolars en l'Escoleta d'Estiu per a garantir la seguretat i prevenció dels xiquets
01/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha posat a la disposició dels alumnes i monitors de l’Escoleta d’Estiu, que arranca hui, el servei municipal d’infermeria escolar amb la condició de garantir la seguretat i prevenció de tots els xiquets i xiquetes.

D’aquesta manera, les professionals sanitàries s’encarregaran de posar en marxa els protocols de desinfecció de material i totes les mesures de seguretat enfront de la Covid-19. L’Escoleta segueix les recomanacions de bones pràctiques del Ministeri de Sanitat a l’hora d’evitar contagis entre els xiquets. Així, entre altres mesures, cada modalitat d’escoleta es realitza en una localització diferent i en grups de màxim 9 participants per monitor. A més, s’han establit zones d’entrada i eixida per a evitar aglomeracions innecessàries i les famílies hauran d’acudir al centre amb màscara. Els xiquets i xiquetes tampoc compartiran material.

Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable, ha posat l’accent en l’extraordinària funció del servei d’infermeria, ja que “gràcies a elles, a cura de monitors i la conscienciació dels xicotets minimitzarem el risc de contagi entre els més xicotets.Hem reforçat totes les mesures sanitàries perquè els onders puguen gaudir de les activitats amb seguretat”.

Formació en prevenció

D’altra banda, les infermeres escolars oferiran suport educatiu amb cursos d’higiene i prevenció davant la covid, així com cursos de nutrició o gimnàstica postural. Sense anar més lluny, aquest mateix matí també han format als monitors per a garantir el bon desenvolupament del protocol sanitari en cadascuna de les escoletes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari