Onda incorpora una intèrpret de llengua de signes en els cursos formatius

Onda incorpora una intèrpret de llengua de signes en els cursos formatius
11/11/2021 -

Tal com es va comprometre, l’Ajuntament d’Onda ha incorporat una intèrpret de llengua de signes en els cursos formatius amb l’objectiu d’obrir oportunitats d’ocupació a les persones amb discapacitat auditiva. Així, aquelles persones que ho necessiten ja poden sol·licitar que una intèrpret els acompanye durant els diversos cursos i tallers formatius que imparteix el Centre per a la Formació i l’Ocupació Onda Inserida.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Benestar Social i Família, Óscar Valero, van acompanyar a Georgina, la primera veïna a beneficiar-se d’aquest servei, en el seu primer dia del curs ‘Visió artificial’ aplicat a la ceràmica.

“És un avanç important que es tradueix en l’eliminació d’aquelles barreres que impedien a moltes persones disposar de les mateixes oportunitats i que no els permetien, entre altres, accedir a l’oferta formativa que oferim des de l’Ajuntament d’Onda. Volem igualtat d’oportunitats per a tots i totes”, ha manifestat la primera edil.

Aquesta pionera idea significa un valuós al·legat a la inclusió i al foment de la igualtat d’oportunitats, ja que suposa que totes les persones puguen accedir a les accions formatives que s’impulsen des del consistori.

Conveni amb COCEMFE

De la mateixa manera, l’Ajuntament d’Onda també ha volgut estrényer vincles amb la Federació Provincial de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica, COCEMFE, i conjuminar esforços perquè el col·lectiu amb discapacitat ondense puga veure millorades les seues oportunitats laborals. Hui dia, el consistori i COCEMFE tenen vigent un conveni orientat a l’àrea d’esport, no obstant això, l’objectiu és ampliar-lo i que els serveis s’amplien.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari