L'Ajuntament d'Onda incrementa la seua aposta per la innovació pública per a fer front a la crisi del Covid-19

Bou: “Fomentar les polítiques d’innovació pública és sinònim de millorar la qualitat del servei al ciutadà”

L'Ajuntament d'Onda incrementa la seua aposta per la innovació pública per a fer front a la crisi del Covid-19
02/07/2020 -

L’Ajuntament d’Onda, com a membre de la xarxa nacional de ciutats de la Ciència i la Innovació, s’adherirà al manifest de la Xarxa Impuls pel qual es compromet a incrementar la seua aposta per la innovació pública per a fer front a la crisi provocada per la Covid-19. Així, en el Ple del pròxim dimecres 8 de juliol els tres grups polítics aprovaran la declaració institucional que subscriu aquest compromís.

La iniciativa proposa treballar de manera conjunta en el foment de la innovació en tots els àmbits, públic i privat, així com l’impuls de polítiques innovadores a l’Ajuntament. A més, també defensa la flexibilització de la regla de la despesa i la possibilitat d’aplicar els romanents positius de tresoreria per a cobrir les necessitats sorgides a les nostres ciutats, també les inversions en projectes d’innovació pública, amb motiu de la crisi de la Covid-19.

El regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha explicat que “amb aquesta declaració reafirmem el nostre compromís per la posada en marxa de mesures de futur encaminades a fomentar i impulsar polítiques i eines d’innovació en l’àmbit local, amb la fi última de millorar la qualitat del servei públic i ser més útils als nostres veïns”.

Ciutat de la Ciència i la Innovació

Cal recordar que el Govern d’Espanya va premiar a Onda com a ciutat de la “Ciència i la Innovació” en la convocatòria de 2018 de la Xarxa Impuls que promou el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. Es tracta d’un fòrum de trobada entre ajuntaments que pretenen avançar en la definició i aplicació de polítiques locals innovadores. Onda és una de les tres ciutats de la província de Castelló, al costat de Vila- real i Castelló, que han sigut reconegudes en aquesta xarxa espanyola que agrupa 72 municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari