Onda inicia la reforma i ampliació de la Secció IES Serra Espadà

El projecte s’emmarca en el Pla Edificant que assumeix el consistori per un import de 4.911.672,90 euros

Onda inicia la reforma i ampliació de la Secció IES Serra Espadà
01/10/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha iniciat la reforma i l’ampliació de la Secció IES Serra Espadà, projecte emmarcat en el Pla Edificant de la Generalitat Valenciana per un import total de 4.911.672,90 euros entre la inversió, la memòria, projecte i direcció d’obra.

Les obres adjudicades a Gresol Obres i Serveis S.L es realitzaran en dues fases: una inicial en la qual es construirà un nou edifici amb una previsió d’execució de catorze mesos, i una segona fase en la qual s’actuarà en la resta de l’edifici i que obligarà a reubicar als alumnes en aules prefabricades situades en el solar adjacent.

Després de supervisar la zona d’obra al costat dels tècnics i la directora del centre, la regidora d’Educació i Formació, Estela Badenes ha destacat que “els nostres alumnes es mereixen unes instal·lacions de qualitat per a poder rebre una bona formació”.

Concretament, aquest projecte permetrà convertir el centre en un institut independent que comptarà amb setze unitats de Secundària, quatre de Batxiller i dues de Formació Professional. Així mateix, en la segona fase, s’escometran les millores i ampliació en l’actual edifici de l’IES Secció Serra Espadà.

Inversió total

L’Ajuntament d’Onda ha avançat més de 6 milions d’euros per a millorar els centres educatius d’Onda, incloent-hi l’ampliació de la Secció Serra d’Espadà, Pius XII, Baltasar Rull i Mestre Caballero, dels quals la Generalitat Valenciana encara no ha realitzat cap ingrés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari