Onda dona inici a la 'Escoleta d'Estiu 2022' amb la participació de més de 500 xiquets i xiquetes

Onda dona inici a la 'Escoleta d'Estiu 2022' amb la participació de més de 500 xiquets i xiquetes
22/06/2022 -

L”Escoleta d’Estiu 2022′ ha obert les seues portes aquest matí a centenars de xiquets i xiquetes impacients per començar aquesta etapa, retrobar-se amb els seus antics companys de classe i fer amics nous. Així, des de hui, dimecres 22 de juny, fins al 9 de setembre, l”Escoleta’ oferirà una infinitat d’activitats lúdic-educatives per a esprémer l’estiu i gaudir de les vacances.

El CEIP Pius XII, el Pavelló Polifuncional i el Museu del Taulell Manolo Safont són les seus de les diferents ‘escoletes’, i en cadascuna d’elles es realitzaran diferents activitats en funció de la temàtica: ‘esportiva’, ‘ceràmica’ o ‘professions’.

L’horari és de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 hores, encara que també s’ofereix un servei d’acolliment, sense cost addicional, de 8.00 a 9.00 hores i de 13.00 a 14.00 hores, per a fomentar la conciliació familiar dels ondenses.

Sobre aquest tema, la regidora d’Educació, Estela Badenes, ha destacat el gran acolliment del servei: “Moltes famílies han confiat en nosaltres, com a mostra d’això els més de 500 xiquets i xiquetes que hui comencen l”Escoleta d’Estiu’. Per part nostra, estarem a l’altura, fent passar als més xicotets el millor estiu i facilitant que pares i mares puguen conciliar la seua vida laboral i familiar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari