Onda Inserta aconsegueix treball a 208 persones en el primer semestre de 2022 i ja supera els números de 2021

L’Ajuntament continua promovent la formació i eines per a la incorporació de ondenses al món laboral

Onda Inserta aconsegueix treball a 208 persones en el primer semestre de 2022 i ja supera els números de 2021
30/07/2022 -

L’Agència d’Ocupació Onda Inserta ha aconseguit inserir al mercat laboral a 208 persones en el que portem d’any. Una xifra molt rellevant perquè ja se supera el total de persones que van trobar ocupació gràcies a aquest servei durant l’any passat, que van ser 203.

Els diversos cursos formatius a demanda de les necessitats de les empreses i el reforç de l’agència de col·locació i el servei d’assessorament a persones desocupades han propiciat que més famílies tinguen un manteniment econòmic a la ciutat. A més, hui dia hi ha més de 184 ofertes obertes que els tècnics d’ocupació estan gestionant.

El paper de l’Agència Onda Inserida és el de dinamitzar l’economia de la ciutat, treballant com a viaducte entre les empreses i els treballadors i treballadores. En aquesta línia, Onda Inserida ofereix formació adaptada a les exigències laborals actuals per a potenciar l’ocupabilitat dels ondenses, orientació personal i individualitzada i intermediació laboral.

És per això que l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, destaca el valor de la mateixa i defensa el seu paper en l’economia ondense: “Comptar amb l’Agència d’Ocupació és una font d’oportunitats. El treball de l’equip de professionals que la constitueixen és fonamental i als fets em remet. Els números tan positius que estem tenint i les xifres d’atur tan reduïdes, no són més que el resultat de l’esforç i del treball de l’Agència d’Ocupació d’Onda”.

Col·laboració amb empreses

L’Ajuntament d’Onda ha reactivat un total de 5 convenis de col·laboració amb empreses de la zona, per a la contractació de joves estudiants d’Onda per a la realització de les seues pràctiques, que se sumen als que ja tenia vigents. Es tracta d’un projecte que es realitza anualment i que busca oferir una oportunitat laboral al col·lectiu jove, a més d’incrementar la seua ocupabilitat a través d’una formació pràctica.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari