Onda Inserta encara el mes de novembre amb una completa programació formativa

Onda Inserta encara el mes de novembre amb una completa programació formativa
04/10/2022 -

L’Agència d’Ocupació, Onda Inserida, afronta el mes vinent de novembre amb un ampli ventall de cursos. Així, amb l’objectiu d’augmentar l’ocupabilitat dels usuaris i millorar les seues oportunitats d’incorporar-se al mercat laboral, ofereix una extensa programació formativa, que s’impartirà en les instal·lacions del mateix centre.

D’aquesta manera, el primer curs serà de Comerç, Logística i Magatzem, mitjançant el qual aprendran a desembolicar-se en tasques de magatzem, impulsant la seua formació en idiomes i tecnologia. El curs d’aplicacions telemàtiques oferirà coneixements avançats en aplicacions en línia. Quant al curs d’Anglés, s’orientarà als treballs administratius. En el de Carretó, es formarà a l’alumnat en el maneig de la màquina elevadora, frontal, lateral, retràctil i apilador elèctric per a l’obtenció del carnet. I, finalment, en el curs d’Atenció al client es formarà als assistents en treballs orientats al públic en supermercats.

En aquesta línia, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat la important labor de l’Agència Onda Inserida: “Un equip de professionals treballa diàriament per a ajudar els veïns a millorar la seua situació i trobar un treball de qualitat”, de la mateixa manera, ha assegurat que “treballem per a oferir-los una formació a través de la qual les seues possibilitats d’inserció es vegen incrementades”.

Cal destacar que l’Ajuntament manté un contacte directe amb les empreses per a realitzar cursos formatius a la carta, atenent les peticions i demandes del mercat laboral.

Inscripcions

Les persones interessades a cursar les activitats formatives poden accedir a tota la informació sobre dates, continguts i terminis a través de la web www.onda.es en l’apartada “Ocupació”.

Onda Inserta

L’Agència d’Ocupació, Onda Inserida, es compon d’un equip de professionals que treballen per a millorar la situació laboral dels onders oferint-los diferents serveis, com ara orientació i intermediació, prospecció i formació.

Tot aquell veí i veïna d’Onda que vulga beneficiar-se dels seus serveis només ha de sol·licitar cita prèvia, telefonant al 672 105 200, i un tècnic especialitzat li atendrà de manera personal i individualitzada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari