Onda Inserta prepara setembre amb una àmplia agenda formativa per a fomentar l'ocupabilitat dels ondenses

Onda Inserta prepara setembre amb una àmplia agenda formativa per a fomentar l'ocupabilitat dels ondenses
04/09/2022 -

L’Agència d’Ocupació, Onda Inserta, encara el mes de setembre amb grans novetats. Fins a huit accions formatives s’han difós en les últimes setmanes amb l’objectiu de formar als onders, desenvolupar les seues capacitats, aptituds i coneixements; i ajudar-los a afrontar el món professional més preparats i capacitats.

D’aquesta manera, segons les demandes del mercat laboral i les exigències traslladades per part de les empreses a l’equip de professionals de l’agència, s’ha llançat un ampli ventall de cursos enfocats cap al sector ceràmic, logístic i citrícola, especialment, encara que també centrats en el maneig de les eines informàtiques, sobretot, pel que fa a la cerca d’ocupació a través d’aquestes.

En aquest sentit, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha volgut destacar la gran labor que realitzen els professionals de l’Agència d’Ocupació: “Des de l’Ajuntament d’Onda treballem per a oferir als onders una formació de qualitat que els ajude a augmentar les possibilitats d’inserció en el món laboral”.

Nous cursos formatius

Cal esmentar que l’equip de govern municipal ha apostat per la formació a la carta, atenent les peticions de les empreses. Un exemple d’això és un curs de maneig de carretó en el qual l’alumnat podrà obtindre el carnet i un curs d’operari/a de treballs en altura. A més, enfocat cap al sector de la logística i davant l’arribada de grans companyies, l’Agència aposta per la formació en la gestió de magatzem, així com en les tasques de producció i aprovisionament.

També s’ha llançat una activitat formativa enfocada cap al sector de l’administració, l’objectiu de la qual és que els participants puguen aprendre i millorar les competències lingüístiques d’anglés, un curs d’higiene alimentària i manipulació d’aliments, així com cursos d’ofimàtica i aplicacions telemàtiques amb la finalitat d’ajudar als onders a conéixer el funcionament dels portals d’ocupació.

Les persones interessades a inscriure’s a alguna de les activitats formatives, poden fer-ho a través del següent enllaç https://bit.ly/3kf2hjp o visitant l’Agència d’Ocupació d’Onda Inserta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari