Onda es converteix en ciutat Pet Friendly i instal·la argolles

L’Ajuntament facilita la conciliació de les persones amb les seues mascotes i fomenta el respecte cap als animals

Onda es converteix en ciutat Pet Friendly i instal·la argolles
09/12/2019 -

Onda es converteix en ciutat Pet friendly i instal·la argolles en els cinc principals edificis consistorials. A partir de hui, qualsevol veí d’Onda podrà anar acompanyat de la seua mascota si acudeix a edificis municipals com la Casa de la Cultura, Ajuntament d’Onda, Local d’Associacions, Tourist Info i el Mercat Municipal pels dos carrers d’accés a aquest.

Amb aquesta mesura, l’Ajuntament persegueix l’objectiu de facilitar la conciliació de les persones o usuaris amb les seues mascotes. Per això, han col·locat entre tres i cinc argolles en cadascun dels edificis públics.

Així mateix, Paco Pastor, regidor de Ciutat Saludable ha destacat la importància de crear consciència de l’amor i respecte pels animals entre els ondenses. Al mateix temps, ha assenyalat: “volem ajudar els nostres veïns al fet que puguen anar a fer els seus encàrrecs i gestions sense deixar als seus amics de quatre potes a casa”.

Onda és una de les primeres ciutats de la província de Castelló a incorporar aquestes argolles en edificis públics millorant la vida de persones i animals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari