Onda avança en la seua aposta per la mobilitat sostenible i instal·la tres pàrquings per a patinets

Onda avança en la seua aposta per la mobilitat sostenible i instal·la tres pàrquings per a patinets
08/08/2021 -

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en la seua aposta per impulsar la mobilitat sostenible a la ciutat i, després de construir la xarxa de 17 quilòmetres de carrils bici i cicle carrers per a bicicletes i patinets, ha instal·lat tres aparcaments per a patinets en la via pública que inclouen banqueta per a asseure’s. Onda és la ciutat pionera a la província a instal·lar aquest pioner mobiliari urbà.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i el regidor de Ciutat Sostenible i Saludable, Paco Pastor, van poder comprovar de primera mà la utilitat d’aquests aparcaments que se situen en la plaça del Pla, al costat de l’Ajuntament, en l’avinguda Serra d’Espadà, al costat del Col·legi Miralcamp, i al carrer París, entre el Museu del Taulell i l’institut.

“Des del govern municipal treballem per fer cada dia més fàcils els desplaçaments amb bicicleta o patinet per la nostra ciutat. L’objectiu és crear infraestructures perquè els veïns tinguen l’opció de substituir a poc a poc l’ús de vehicles privats per uns altres més sostenibles”, ha assenyalat Pastor.

Projecte europeu

El projecte Carrils Bici Onda Mobilitat Saludable, cofinançat al 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), ha completat la xarxa cicloturista ja existent en el nucli urbà i, d’altra banda, ha connectat la ciutat amb el carril bici que transcorre paral·lel a l’autovia, en el baixador de Betxí. Hui dia, Onda suma una longitud total de 17 quilòmetres de trams de carril bici interconnectats i que acosten al ciclista fins a la Serra Espadán, on poden gaudir de sendes i rutes senyalitzades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari