Onda instal·larà un gran mural ceràmic en l'entrada de la ciutat

L’alumnat del Centre El Vaig moldre serà l’encarregat de l’elaboració del trencadís amb el lema ‘Onda, ciutat de la ceràmica’

Onda instal·larà un gran mural ceràmic en l'entrada de la ciutat
11/06/2022 -

Onda donarà la benvinguda als veïns i visitants en l’entrada de la ciutat des de la CV-20 amb un nou gran mural ceràmic en el qual es podrà llegir ‘Onda, ciutat de la ceràmica’. Aquesta nova obra embellirà el principal accés a la població i se situarà en la zona enjardinada de la campa de camions.

Es tracta d’una col·laboració entre l’Ajuntament d’Onda, l’empresa Peronda Group, que ha elaborat el disseny i donarà el material, i el Centre Ocupacional El Vaig moldre, els usuaris del qual s’encarregaran de realitzar el mural amb la tècnica del trencadís.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha visitat aquesta setmana l’empresa Peronda per a supervisar el disseny i, després d’aprovar-lo, es posarà en marxa la seua fabricació de manera imminent. “Aquest mural mostrarà al món el senyal d’identitat de tot un poble com és la ceràmica i serà motiu d’orgull per a tots els ondenses”, ha assenyalat la primera edil.

Ballester també ha agraït la col·laboració de Peronda i El Vaig moldre “per sumar-se a aquesta gran aliança que sumarà un nou patrimoni artístic a Onda i embellirà una mica més la nostra ciutat. És el nostre humil homenatge al talent local i a les empreses locals que han escrit la història de la nostra ceràmica al llarg dels segles”.

Convertint la ciutat en un lloc més amable, acollidor i accessible

Des que en 2019 nasquera el projecte Onda Bonica, han sigut molts els racons de la ciutat que han sigut millorats, buscant convertir la ciutat en un referent turístic i satisfer les necessitats dels veïns i veïnes, realitzant accions en més de 20 punts de la ciutat.

Totes les actuacions de ‘Onda Bonica’ es poden consultar en el mapa interactiu https://bit.ly/3zr6fm4.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari