Onda aprova una inversió de 385.300 euros per a dotar de més recursos i millorar els serveis als clubs esportius

L’Ajuntament avançarà durant les pròximes setmanes el 70% de l’import dels convenis amb 14 entitats esportives

Onda aprova una inversió de 385.300 euros per a dotar de més recursos i millorar els serveis als clubs esportius
19/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha aprovat per Junta de Govern la majoria de convenis de col·laboració que té subscrit amb els clubs i entitats esportives de la ciutat, que sumen un total de 385.300 euros. Aquesta línia de subvencions persegueix l’objectiu d’incentivar la realització d’activitats durant l’any, dotar de més recursos i millorar els serveis als clubs així com fomentar els valors de l’esport entre la localitat. En aquesta inversió també es contemplen les subvencions per concurrència competitiva a altres associacions esportives per valor de 25.000 euros.

D’aquesta manera, el govern municipal avançarà durant les pròximes setmanes el 70% de l’import dels convenis amb 14 entitats esportives perquè puguen fer front a les seues despeses durant aquests primers mesos de l’any.

“El teixit esportiu d’Onda és vital en el nostre present i futur per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i, per això, no volem deixar-nos a cap club sense ajuda per a dur a terme les seues activitats”, ha apuntat el regidor d’Esports, José Vicente Iserte.

D’altra banda, cal destacar que durant cada mes en què les instal·lacions municipals han romàs tancades per la pandèmia l’Ajuntament ha dut a terme treballs de manteniment per a tenir-les a punt en el moment en què han pogut reobrir les portes.

Beques a esportistes d’Onda

Una altra línia de suport del govern municipal als esportistes de la localitat són les beques a joves promeses i atletes d’elit que cada any convoca l’Ajuntament i ha ampliat un 20% respecte a l’any passat, invertint un total de 15.000 euros. En la passada edició, es van becar a 41 esportistes de la localitat de 13 disciplines diferents amb l’objectiu d’ajudar-los a desenvolupar la seua carrera i fer front a les despeses de viatges i material.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari