Onda inverteix 10.000 euros en la conservació i millora del patrimoni religiós

Onda inverteix 10.000 euros en la conservació i millora del patrimoni religiós
08/03/2021 -

L’Ajuntament d’Onda ha renovat el conveni de col·laboració amb la Parròquia de l’Assumpció de la localitat pel qual es compromet a invertir 10.000 euros en la conservació, rehabilitació i posada en valor del patrimoni religiós local. A més, aquest acord també comprén promoure les visites als edificis sacres de la ciutat com a recurs cultural i turístic.

D’aquesta manera, a través de l’Oficina de Turisme municipal es promociona també l’accés gratuït a monuments i patrimoni sacre com són la Parròquia de l’ Asunción de Nuestra Señora de Onda, la Capella de Sant Vicent Ferrer, l’Església de la Sang i la Capella de San José, enclavats tots ells en el centre històric, declarat Conjunt Historicoartístic i Bé d’Interés Cultural. Les visites s’adaptaran a tots els protocols anticovid i als aforaments màxims permesos a cada moment.

L’objectiu és atraure el visitant de proximitat a descobrir aquesta riquesa patrimonial, que es complementa amb els altres recursos turístics i culturals d’Onda, i convidar als onders a conéixer millor el seu llegat.

“El nostre valuós patrimoni sacre és part de la identitat i història d’Onda i per això volem acostar-ho a onders i visitants. D’aquesta manera conjuminem religió, cultura i turisme a la nostra ciutat, la qual cosa suposa una nova oportunitat econòmica per a Onda”, ha ressaltat la regidora de Promoció Econòmica, María Baila.

Els horaris d’obertura al públic de les Esglésies i Capelles es poden consultar en la web de turisme www.ondaturismo.es així com en el material promocional editat per l’oficina de turisme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari