Onda inverteix quasi 295.000 euros en el desenvolupament i promoció del comerç i hostaleria local durant 2021

Onda inverteix quasi 295.000 euros en el desenvolupament i promoció del comerç i hostaleria local durant 2021
05/03/2021 -

L’aposta ferma de l’Ajuntament d’Onda pel comerç i l’hostaleria local es ratifica durant aquest any amb l’aportació directa de 44.000 euros a través de dos convenis de col·laboració amb les associacions HosturiOnda i Onda Centre Comercial que agrupen la major part d’establiments de la ciutat. Una xifra que se suma als 250.000 euros que destina als bons descompte que ja ha activat el consistori.

La inversió municipal va destinada a la promoció de l’activitat comercial i turística local així com la seua modernització. Per a això, s’estableixen com a despeses subvencionables les activitats desenvolupades per totes dues patronals quant a la realització de campanyes, jornades, rutes o altres iniciatives per a la promoció i dinamització del sector hostaler, comercial i turístic local, a més dels recursos emprats per al posicionament en xarxes socials, manteniment de web pròpia i accions formatives relacionades amb el sector.

En paral·lel, el govern municipal va posar en marxa diferents campanyes de comunicació en l’àmbit local, provincial i autonòmic durant l’any passat com ‘Onda, tant a tan poc’ o ‘El comerç d’Onda, el cor de la ciutat’ i va desenvolupar innovacions tecnològiques per a connectar els establiments amb els potencials clients com l’app ‘Onda Shopping’.

“És moment d’estar més a prop que mai del nostre sector comercial i turístic que dona vida a la nostra ciutat i que conformen el manteniment de centenars de famílies onderes. Malgrat la crisi, compten amb tot el suport i recursos d’aquest govern per a ajudar-los a alçar la persiana cada dia”, ha apuntat la regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila.

‘Bono + comerç’

Cal recordar que aquesta mateixa setmana l’Ajuntament ja ha activat la campanya ‘Bono + comerç’ per a fer costat al comerç, hostaleria i sector serveis davant la crisi derivada de la pandèmia. Es tracta d’una important inversió de 250.000 euros que arriba, després d’escoltar els empresaris i autònoms de la ciutat, en forma de 25.000 bons descompte, per valor de 10 euros, que els onders podran usar per a comprar productes o serveis en els establiments locals.

Així, els comerços, bars i restaurants ja poden sol·licitar, fins a l’1 d’abril, l’adhesió al programa a través de la seu electrònica. En una segona fase, una vegada acceptats i publicat el llistat de comerços adherits, s’expediran els 25.000 bons per valor de 10 euros que podran descarregar-se dos cada veí i, fins al 30 de juny, canviar per a compres superiors a 20 euros o, en cas d’aportar els dos bons, per més de 40 euros. El reintegrament d’aquest import per part de l’Ajuntament es realitzarà de la forma més àgil possible, ja que s’ha habilitat tres períodes per a justificar les ajudes durant els deu primers dies de maig, juny i juliol. El consistori també habilitarà un aplicatiu web perquè els comerços puguen validar els bons que seran nominatius i intransferibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari